A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. június 15., kedd

Csopaki Piti Nínó



Nimródról kell írnom pár sort mert annyira édes most négy hónaposan, hogy nem tudok betelni az érzéssel.
Hatalmasra nyitott szájjal vigyorog mindenkire. Édes hangot ad ki, gügyrészik, magyaráz és méltatlankodik ha valami nagyon nem jó.

Harmadik gyerek lévén, boldogan heverészik a járókában amíg meg nem unja (megjegyzem első gyereknél még fóbiám volt, hogy a járókába rosszul érzik magukat a babák - nagyon kellett, hogy legyen harmadik!), a kezével hadonászik, mindent el akar érni és meg akar fogni, nagyokat nyel amikor a közelében falatozunk, és ha kézbe veszem elkapja a pólómat és kapaszkodik mintha buszon utazna.



Amikor hozzáfér, azonnal a szájába veszi a nagy lába újját, de néha keservesen sírva fakad amikor szopogatás közben a körmével megsérti az ínyét. Lehet, hogy úton vannak a fogacskák mert ömlik a nyála, és mind két ökle legtöbbször a szájában van.

Ami külön említést érdemel azok a csodálatos kis hurkácskák amik a kezén mintha karúszók volnának a lábán pedig óriási párnácskák (ami a végén pici talpakba torkollik).



Sokszor feltalálja magát, a lábával addig nyújtózkodik amíg el nem ér vele valamit (rongyot, ruhát, játékot), akkor viszont elég sokáig elszórakoztatja magát a tárgyak rugdosásával, a pihenő székben pedig löki magát, hogy ne unatkozzon.



Az éjszakai ébredéseknél nem látom ilyen rózsásnak a helyzetet de reggel ahogy ránézek és égnek állnak a kis talpacskái és közülük rám vigyorog hát akkor minden éjjeli nyivákolást megbocsátok neki.
Mindenki nagyon szereti és körülrajongja, Simi is, Kori is, mi is, és ettől láthatóan nagyon vidám és kiegyensúlyozott ez a kis "Piti Nínó".