A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. január 20., péntek

Túl a sövényen

Sári és Miklós múlt szombaton összeházasodtak. Számomra olyan megrendítő és egyértelmű az ő történetük, hogy nem tudok erről elég meggyőzően tudósítani.
Aki ismeri őket tudja, hogy miért...
Az egyházi szertartás a Belvárosi Templomban volt, az esztergomi rítus szerinti latin misével. A lakodalom pedig Gödöllőn ahova 5-en mentünk, Nimródot nem vittük ( a nagyszülőkre bíztuk).
Kori nem akart haza jönni a táncos mulatságból és Simike is felengedett a kezdeti rettegés után. 
Boldi Bercin "utazott" a buli alatt, így vele sem volt túl sok gond.
Családias hangulatú lakodalom volt rengeteg gyerekkel, sok ismerőssel. 





Vasárnap voltunk Imre atyánál keresztelő időpontért. Mindig úgy örül nekem, megölel, szeretettel fogad. Február 5-re tűztük ki az időpontot, reménykedem, hogy ez a betegséggel teli időszak  nem húzza keresztbe a számításainkat és nem lesz egyik gyerekünk se ebolás, kolerás, skarlátos satöbbi pont azon a hétvégén.


Berci a héten ökumenikus imahéten vett részt itt Budakeszin. Az újság küldte fotózni de jó is ez, minden este újabb kis mesélnivalóval tért haza és megosztotta velem a gondolatait. Szerencsére hasonlóan gondolkodunk és mind a ketten nyitottan annak ellenére, hogy a katolikus egyház tagjainak valljuk magunkat. Cikkeket is írt a honlapra, egy-egy kis beszámolót a második, harmadik és negyedik napról. Jó, hogy a férjem ilyet is tud. 
Jó lett volna együtt menni esténként - majd jövőre.


Tegnap hajnalban megszületett Sári húgának, Márinak 3. és 4. gyermeke. 
Természetes úton adott életet az ikerfiúknak a 36. héten. 
Minden szépen alakult ahogy szerették volna, csak szegény fiúk most külön vannak mert egyiknek inkubátor a másiknak egy kis oxigén kell még a biztos induláshoz. 
Márinak emiatt fáj a szíve, nem jó ilyen hirtelen elválni. 
Imádkozunk értük.


Sok babás hírt kaptam mostanában amik még titkosnak vagy kevésbé titkosnak számítanak. Mindig rácsodálkozom erre a titokra. 
Mert szerintem akárhogyan is, az egyik legnagyobb...