A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. április 28., vasárnap

Bacik, bab nap, néptánc és Vadaspark

Hát itt vagyunk.
Negyedik hete küzdünk itt mindenféle kórral de azért ma elmentünk végre a Vadasparkba együtt hatan, most senki nem lázas!
Boldi 4 éjszaka után mára gyógyult meg ma már nem ment fel a láza és úgy tűnik minden rendben van.
Reggel viszont Nimród ébredt hörögve kruppos de láztalan és más baja nincs.

Tegnap Berci elment  Korival és Simivel úszni utána éttermi minőségű ebédet főzött nekünk. Délután bab nap volt Budakeszin, Berci fotózott is úgyhogy elvitte a 3 nagyot. Óriásbábos előadás, móka kacagás volt az iskola udvarán. Utána a gimiben volt az Aprók táncával fellépés ahol a tánc csoport egyharmadát az én 3 gyerekem teszi ki. Nagyon édesek voltak bár én csak a próbákat láttam, Boldit nem lehetett még kivinni tegnap nem tudtunk elmenni de Berci ott volt nézte fotózta és nagyon büszke volt.a kis táncoslábúkra. Aztán még végig nézték a néptánc gála műsort ami szintén nem kis teljesítmény. Jutalmul fánk és fagyi volt apától én meg Boldit próbáltam végleg egyenesbe rázni. Sikeresen, ma éjjel már nem volt láza. Végre! (na de reggelre jött Nimród hörögve....)

Ma hajnalban Berci elsőáldozókat fotózott a templomban és a misén. Aztán haza jött és elmentünk együtt a Vadasparkba sétálni. Az állatsimogató a legjobb hely nekik, Boldi is vidáman nézte a kocsiból a libát, a kakast, a kecskéket, nyuszikat, csacsikat.