A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. november 7., vasárnap

Egyre rosszabb

Most már Simi és Nimród is lázas. Holnap reggel irány a rendelő. Korika még köhög, de láza már nincs, azonban beejtett egy schleich elefántot a wc-be és le is húzta (véletlenül). Mindezt a Nagypapa és Nagymama házában...
Ma megint egész nap nem volt Berci, csinálták az erkélyt otthon, így megint csak magányos küzdelemmel telt az egész napom (köptető, lázcsillapító, tea, ésatöbbi).
Nem tudom elképzelni még több gyerekkel hogy bírja az ember ezt az állapotot, mert a babaváró könyvek erről nem írnak pedig én szánnék neki egy fejezetet...

Beteg gyerekek

Kori ma reggelre belázasodott, a fülére panaszkodott, még mindig ijesztően csúnyán köhögött és nem akart felkelni, csak hozzám akart bújni. Volt ma gyerek ügyelet Budakeszin, felpakoltam a három gyereket, 9-re már ott is voltunk.
Berciről annyit, hogy az erkélyünk szigetelését kellett ma (holnap, holnapután) intéznie, mivel beázik a lakásunk. Úgyhogy egyedül maradtam a három beteg gyerekkel.
Korinak a fülére ment, antibiotikumot kapott végre, Simi bronchitises, Nimród köhög szintén ijesztően.
Otthon nem maradhattunk az erkély felújítás miatt, így miután beszereztem az összes gyógyszert, összepakoltam otthon a szükséges dolgokat (a gyerekek közben üvöltöttek), leköltöztünk a Labanc utcai lakásba ami most üres, mert Nagypapáék elutaztak.
Egész nap gyógyszert és teát adagoltam mind a három gyereknek, némi táplálékot adtam annak aki kért, orrot szívtam, csöppentettem, figyeltem az órát, hogy mindenki időben megkapja az adagját és felírtam egy táblázatba ki mit kapott és mit kell még beadnom.
Elfáradtam.
Kilátástalan.
Kori talán a gyógyulás útjára lépett, délután majdnem 4 órát aludt!
Simike most nagyon fáradt, köhögős (pont mint Korika volt), kicsi láza is volt este.
Nimród keveset eszik, és utálja az orrszívást.
Már látom mivel telik a jövő hetem...