A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. június 15., péntek

Hanna-Kori, Mimi-Simi, Áron-Nino, Lelle-Bódi

Régóta tervbe volt véve, hogy ellátogatunk Kingáékhoz akik pár utcával lejjebb ugyanannyian vannak mint mi. Végre sikerült összeereszteni a két család 8 gyerekét. Sajnos Berci nem jött mert dolgozott pedig ezt látnia kellett volna.
Mindenkinek jutott pár.
Kori és Hanna között fél év, Mimi és Simi között 2 hónap, Áron és Ninó között 6 hét, Lelle és Bódi születése között szintén 6 hét a különbség.

Kerteztek, hintáztak, motoroztak, játszottak kint és bent is, aztán még finom vacsorát is kaptunk (rántottát a családfőtől).
Békességben, szeretetben, vadulásmentesen telt ez a délután sok mókás jelenettel.
Kori és Hanna igazi lányos játékokat találtak ki, Simi a kezdeti rettegés után úszott Mimi szeretetében, Ninó és Áron is egész szépen megegyeztek a vonateloszotásban aztán meg komáztak a vacsoraasztalnál, Bódi meg Lelle felváltva visongtak miután jól megfogdosták egymást a kertben.
Igazi kis földi paradicsom az a kert (málna, cseresznye, meggy, füge és még miminden szedhető!)  a ház pedig meleg családi fészek.
Köszönjük ezt a szép nyári estét a családnak és a nagyon-nagyon szép és beszédes képeket Kingának!

  http://hannamikoltaronlelle.blogspot.hu/

Örömhír

Kriszti a szobatársam volt Nimród születésénél. Roisin pár nappal hamarabb jött a világra mint Ninó, az apukája ír, anyukája Kriszti magyar.
Elég rosszul volt az anyuka a szülés után, nagyon sokat gyengélkedett majdnem kapott vért is aztán megerősödött. Akkor sokat beszélgettünk a 3 nap alatt amíg bent voltunk azóta csak a facebook-on figyelem őket.
Tegnap előtt láttam a hírt, hogy Roisin mellé családjukba fogadják Ciara Veronikát, aki most újszülött. 
Azóta nem tudok betelni ezzel az érzéssel, hogy megmentik azt a kis életet, és hogy íly módon adnak testvért a két és fél éves Roisinnek.
Azóta mindig megnézem a kórházi képeket ahogy fekszik az a vekni méretű aprócska fekete hajú gyönyörűség a kis ágyában a kórházban és már alig várom, hogy ők négyen együtt lehessenek otthon.
Csodálatosnak tartom.