A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. szeptember 2., hétfő

ISKOLA !!!!

Kori iskolás!
Nagyon tetszik neki, nagyon boldog, már alig várja, hogy újra mehessen.
Dóri néni nagyon tetszik neki, a padtársa pedig Hanna (egy másik nagy család legnagyobbja) akivel sokszor játszottak már együtt - itthon is őt szerette volna padtársnak, így hogy Hanna is őt választotta nagyon örülnek. Az első padban ülnek és ma már kellett színezni és Dóri néni játszott velük Vannak még ismerősök, Csilla és Dávid az oviból. Úgy láttam a szülők is aranyosak, kedvesek ők is izgulnak.
Nagy az öröm, minden szép és jó!

Évnyitó előtt 7.45

Csilla és Kori a bevonulásnál

Kori rendezget az első padban

Simit és Ninót Berci vitte reggel. Tőlük sem volt nehéz az elválás, ebéd után pedig amikor mentem értük akkor Simi nagyon boldogan ugrándozott és mesélt. Nimród vissza fogottan de szerintem ő is örült, hogy nem olyan szörnyű az ovi (mint amire emlékezett). Simike tegnap és ma reggel még sírva fakadt, hogy Kori többet nem megy oviba - ez van jövőre ő is iskolás lesz.

Én semmit nem aludtam éjjel, tegnap óta és egész éjjel furcsa módon fáj a hasam (ahogy sosem szokott - izomláz? görcs? ) minden felkelésnél és lépésnél (főleg függőleges állapotban).
Nagyon remélem, hogy elmúlik 26. héten ez még nem megengedett.
Egy-két rémálom kíséretében átvészeltem az éjszakát de jó lenne ha könnyen menne minden mert szerintem én sokkal jobban izgulok mint az összes többi gyerek.
Boldit vinnem kellett az évnyitóra és utána az első órára Korihoz - nem volt egyszerű de csak így volt megoldható. Azután viszont nagyon csodálkozott, hogy kettesben maradtunk egészen ebédig amikor mindenkit össze szedtem.
Folyt. köv.