A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. július 7., csütörtök

Itt voltak Orsiék

Meleg van, most már tényleg és állítólag így is marad. Azon már nem sopánkodom, hogy miért nem egy héttel ezelőtt kezdődött csak örülünk.

Kedden Berci testvére, Orsi jött át a családjával, így az unokatestvérek összeeresztve hihetetlen jót játszottak a kertben és a játszótéren.
Simike kalózkodhatott Sebivel, Kori pedig játszhatta a királylányt a kertben a kúthoz kikötözve azt sikítozva, hogy "segítség mentsetek meg, elraboltak!".
Nimród is felvette a tempót, le sem lehetett vakarni a nagyokról, tapadt rájuk, sikítozott ő is, mindent bele adott, hogy egyenrangú tagja legyen a bandának.
Bár Kori a legidősebb a csapatban, azért Sebinek átadták a vezetést, így ő lett a falkavezér, Nimród erre jól ráérzett és ölelgette a félelmetes kalózt.
Petike névnapos a hónapban így őt felköszöntöttük és megünnepeltük.
Simi zokogott, mikor Orsiék elmentek este, az ő Sebi barátja nagyon hiányzik neki azóta is, így ma tervezünk egy kiruccanást Fűzfőre ahol megint együtt lehetnek a gyerekek.






Samu a legkisebb unokatesó 2 hónapos és elég jól vette a kalandot. Kori egyfolytában a babakocsit akarta tolni, Nimród pedig azt kiabált, hogy "bá-bá!" és mindig fogdosni akarta a kicsikét.