A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. május 23., szombat

Gyönyörű iskolai Anyák napja

Csodálatos lányom van! Az iskolai anyák napján megint megbizonyosodtam róla, hogy különleges, igazi kincs egy ragyogó kis csillag. Sok szerepet kapott, előènekelt, szólózott ès ő volt Vacskamati a Lázár Ervin mesèben. Vègig sírtam az egèsz mesèt ès az ènekszólóit, ő közben sokat mosolygott ki rám láttam hogy örül hogy tetszik ès láttam hogy örül hogy szerepelhet. Olyan nagy ajándèk volt nekem ez az este hogy leírni sem tudom. Nagyon-nagyon szeretem ès hálás vagyok, hogy egy ilyen csodalatos lánykám van!

Ijesztgetős

Jól rám ijesztett szerdán a nefrológus doktornő amikor azt mondta a telefonba, hogy szerinte ADH gyanús Domika.
Hitemben a józanság nincs jelen inkább a pánik ès csak utana jön az imádkozás.
Nagyon megijedtem mert azt mondta hogy nagyon alacsony a fajsúly túl sokat iszik lehet hogy vízivásos betegsège van nincs meg benne az ADH hormon ami a vizlekötèsèrt felelős ezèrt ilyen hig a pisije.
Na puff.
A lènyeget elfelejtette mondani amit a gyerekorvos elmagyarázott bár ő is gyanusnak találta a második mintát: ha nem iszik annyit ès besűrül sötètebb lesz a pisi akkor nem beteg ha viszont keveset iszik ès akkor is hig akkor nem koncentrálódik szóval hianyzik a hormon ( amit orrcseppben adnak de egèsz èletèben Na Ne!).
Egy nap pánik ès egy kis hajnali szomjaztatás után az eredmèny sárga pisi tehát koncentrált azaz negatív, nem ADH hiányos, de azèrt megint megijedtem hogy beteg a kicsikèm.
De Nem az: hála Istennek!