A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. május 6., vasárnap

Anyák napi köszöntés a templomban

Ma reggel 8-kor Anyák napi misén vettünk részt Budakeszin.
A Fecske csoport az első sorokban ült, az Allelujanal kimentek ("Ez az a nap melyet az Úr szerezett nekünk , örvendezzünk, és vigadjunk rajta!") és mise után egy kis műsorral kedveskednek az Édesanyáknak és Nagymamáknak.
 
Kori és Simi nagyon szépen viselkedtek végig a mise alatt.
Simi rám nézett az énekeknél, mosolygott, imára összetett kézzel dalolt, Kori pedig a második sorban próbált megfelelni és szépen énekelni.

Berci szülei is eljöttek megcsodálni az unokáikat.
A végén rózsát kaptak az Anyák és Nagymamák.

Hát persze hogy sírtam...

Simi az első sorban nevet.



Kori énekel.



Simikém.

Figyelnek.
Rózsával.
A büszke köszöntők.

Berci szüleivel.



Simi 4 éves zsúrja

Mindig nagyon izgulok a zsúrok előtt. Meg általában minden vendégség előtt.
Megmérettetés és valahol megfelelni akarás - nekem.
Szóval előtte nagyon ideges vagyok, kiabálok, kapkodok, sietek, hogy minden időre készen legyen, és miután betoppan az első vendég leesik a teher és elindul a buli.
Na akkor már jó.
Berci szombaton reggel lelépett fotózni és csak délután 5-kor jött haza. Így négy gyerekkel elég nehéz volt a készülődés, szerencsére itt volt a testvérem Előd aki vagy a gyerekeket foglalta le vagy pakolászott de segített és támogatott mindenben. Azért nem egyszerű készülni a férjem nélkül egy kb. 20 fős zsúrra.

Pont négyre minden készen volt.
Meg is érkeztek sorban: Zoé az apukájával, Anitáék két gyerekkel (Virág, Ágó), sógornőmék három gyerekkel (Sebi, Peti, Samu), Lauráék két gyerekkel (Kinga, Albert).
Meg telt a lakás és Berci is betoppant úgyhogy amint nálunk már megszokott nagyon nagy zsúr volt, ugráló, vaduló, táncoló, vidám gyerekekkel és aranyos szüleikkel.
Tényleg jó volt, most sem hétig tartott hanem legalább kilencig, szeretnek nálunk még másnap is köszönetet kaptunk, hogy mennyire jó volt minden.
Örülök, szerintem is jó volt, iszogattunk, eszegettünk, beszélgettünk.
És nagyon sokat nevettünk mert a gyerekek nagyon édesek voltak ezekben a játékokban, táncokban.

Anita megint segített a gyerekjátékokban (szobor tánc, konyharuha tánc) és volt rajzolás is amit szintén nagyon élveztek a kicsik.
Boldi délután öttől éjfélig aludt a hálószobában, nagyon hálás volt ez így.

Simike kapott Verdás labdát, kisautót, dobálós játékot, de a legnagyobb öröm a Pókemberes óriástakaró volt ami alá többször bebújt az ünneplő tömeg.

Örülök, hogy örültek és köszönjük, hogy eljöttek.

Kingával csónakos randi.

Boldogság.

Tömeg a játszó szobában.
A banda.