A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. augusztus 18., csütörtök

Hazatérő nyaralók

Megint itthon vannak a gyerekek holnapig. Mivel úgy sem szülök azt akartam, hogy kicsit legyenek még velem, túl sok lenne nélkülük egy hét egyhuzamban.
Persze nem vagyok az a szuperanya aki szülés előtt pár nappal nyugodt kedves és rendes a gyerekekkel de mégis jó, hogy itt vannak velem, jönnek-mennek visítoznak ahogy szoktak.

Olyan jól érezték magukat a Nagyszülőkkel, hogy mikor lementem eléjük a ház elé Kori sértődötten állt az autó mellett, hogy nem érti miért kell neki most haza jönnie mikor a Nagypapáéknál olyan jó, Simi sem volt túlzottan lelkes és azt kérdezte mikor mehetnek már vissza, egyedül Nimród örült nekem annyira, hogy majd megettem.

Esti altatásnál megkérdezte Berci Korit, hogy:
- Hiányzott Anya?
Erre Kori ezt felelte: - Nem....cseppet sem.
(Ezen jót nevettünk bár elég nagy döfés volt...)

Kénytelen vagyok azzal magyarázni ezt a helyzetet, hogy olyan biztos érzelmi hátteret adtunk Bercivel a gyerekeknek, hogy könnyű a leválás. Valószínűleg ezerszer rosszabb lenne a helyzet egy szorongó, rettegő, zokogó csapattal.

Pénteken már mennek is vissza a hétvégére, Berci fotózni fog szombaton és vasárnap is, hétfőn a gyerekek délelőtt már oviznak 2 órát, én meg ki tudja hol leszek.
Reményeim szerint a nemzet kis ifja 20-án fog megszületni de lehet, hogy ezt csak én szeretném...

Állatkertben a Nagymamával és a Nagypapával


Látogatóban a soroksári Dédinél