A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. július 6., vasárnap

Itt a nyár!

Na végre megszáradnak kint a ruhák,. Ezt már szeretem legyen jó idő nyáron!

A 4 nagy gyerek Berci szüleinél vakációzott 3 napot. Olyan jó volt nekik is, nekünk is.
Berci ijesztően sokat dolgozik, alig látom, alig hallom éjjel jön, reggel megy nem sokat beszélünk. Nem jó ez így de ez van, kivárom, bízom benne, hogy lesz jobb is. Bercinek sokkal nehezebb azt tudom, azt viszont nem tudom meddig terhelhető még. Aggódom...
5 gyerek viszont már borzasztó sok volt nekem, egyedül velük minden nap. Hát elfogyott sajnos a türelmem - főleg estére - , pont jókor jött a nagyszülős táboroztatás.

Nagypapa és Nagymama elvitték a gyerekeket az Állatkertbe. Nagyon boldogok voltak, rengeteget meséltek nagyon lelkesen aranyosan. Metróztak, földalattiztak, fagyiztak minden állatot jól megnéztek.
Sokat voltak a kertben, játszottak, főztek együtt én pedig élveztem az egy gyerekes létet. Késő estig csavarogtunk Laurával, magunkra kötött babákkal - jó volt nagyon.
Kicsit behoztam magam az itthoni teendőkkel is.

Boldika fantasztikusan jól veszi a pelus nélküli létet. Megy a vécére, mindig szól, nagyon büszkék vagyunk rá! kb. 2 hét alatt sikerült leszoknia a pelusról, remélem nem lesz vissza esés!
Nimród hatalmasat nőtt olyan nagyfiús lett.
Simike aranyos, kedves szabálykövető, együttműködő.
Kori ingadozó, valamikor szívesen segít kedves aranyos, máskor pedig a kiskamaszkor jellegzetességeit vélem rajta felfedezni ("naaaa anyaaaa!")

Dominak két foga is előbújt rövid időn belül, nehezen viseli, sokat sír, cumit nem fogad el, csak szopizással tudom megnyugtatni. Éjjel is összebújva alszunk, akkor béke van és nyugalom.
Mozgásban ügyesedik: forog ide-oda ha akar, úgy átpördül, hogy csak nézünk! 
Ha nincs kedve akkor megmakacsolja magát feltolja a hasát dühöng és visít.
Egyébként cuki cuki cuki!