A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. november 14., hétfő

Pihenés után látogatás Mogyoródon

Péntektől vasárnap délelőttig a gyerekek Berci szüleinél voltak a kis Boldi kivételével.
Olyan de olyan jó volt ez a kis nyugalom, ők pedig igazán jól érezték magukat mert ott aztán minden jóban részük lehet. 
Közös sütés-főzés, finomságok, piaci kaland a Budagyöngyénél, rajzolás, mesehallgatás, játék, játék....
Szombaton takarítottam aztán Bercivel (és Boldival) csavarogtunk,  filmet néztünk, este pedig Berci ment az ovibálba fotózni, mi pedig Bódival pihentünk.

Vasárnap Imre atyához mentünk misére, utána elmentünk a gyerekekért, hogy aztán együtt mehessünk Ati papához, Juci mamához és Atikához Mogyoródra.
Kicsit bonyolult volt az utazás, mert nem férünk már el a kis Skodánkba, így Éviék vitték Korit mi pedig mentünk a mi kocsinkkal, hazafelé ugyanez. 
Nem adjuk fel a reményt, hogy egyszer lesz egy nagy családink...

Boldi első mogyoródi kalandja volt ez, csak 4 után ébredt addig az autósülésben szunyókált először a kocsiban, majd a nagyszobában után a zuhanyzóban. Menekítettem a zaj elől mert olyan hangzavar volt a rengeteg gyerektől, Atika dob előadásától, a mi beszélgetésünktől, hogy azt nehéz lett volna bármivel fölülmúlni. 
Boldit nem zavarta a ricsaj, nem sokkal indulás előtt ébredt, hogy bemutatkozzon végre az én apukámnak is.


Ajándékozás, ebéd, torta - mindenféle jóban részünk volt. 
Fergeteges hangulat és felfordulás, igencsak benépesítettük Ati papáék házát.


Simike (névnapjára) kapott rajztáblát, meg kisdobot meg egy kalóz felszerelést (fél szemet, kardot, pénzes zacskót) és egész este abban díszelgett, majd egy Koritól kapott sérelem után oda rohant Bercihez és azt mondta:" - Egy Baba Kalózt nem szabad bántani!"....
Babakalózt???


Csodásan telt a hétvége, végre egyik gyerekem se produkálta a betegség jeleit, azt ki sem merem mondani, hogy mindenki egészséges (mert Nimród azért köhög néha egy kicsikét) de egészen más így a négy gyerek mint amúgy.