A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. január 13., vasárnap

Libegőzés

Berci és Kori ma libegőztek kettesben.
Kori még sosem volt, a boldogság látszik az arcán.






Kicsit sírdogálunk is Bercivel mert hazafelé azt mondta ez a lány az apukájának, hogyha legközelebb látni fog hullócsillagot akkor azt fogja kívánni, hogy legyen még egy ilyen izgalmas nap mint a mai...


Anyuéknál voltunk

Egy kissé zökkenős beszoktatós hét után pénteken leutaztunk családostul Velencére ahol Anyu lakik.
Nimród nagyon elfáradt a héten de továbbra is ügyes, utánam soha nem sír, kétszer kér ebédet, levesnél érdeklődik, hogy lesz - e második is és mindent csinál amit kell. Vera nénihez nagyon ragaszkodik és persze a testvérekhez, Simivel néha bunyóznak is.

Pénteken este elvittük a szerelőhöz az autót, hogy tegyen bele fűtést, utána elaltattuk a gyerekeket és filmet néztünk meg pezsgőztünk.
Megismertük Elődke barátnőjét, gyönyörű lány és nagyon aranyos, szerelmesek. Ez nagyon tetszett a gyerekeimnek, Pötörke Dóri mondogatták nevetve.
(Még csak most kergettem a pelenkás öcsémet a lakásban (hogy Dudu mester álljon meg!) most meg nagy férfi barátnővel - hát el sem hiszem...

Szombaton elvittük Elődkét úszóversenyre Fehérvárra aztán Nyéken átvettünk két palástot egy turiban amit a neten rendeltem farsangra.Ninót Boldit vittük, Berci otthon maradt a nagyokkal.
A szerelő közben jól ránk ijeszetett mert kiderült, hogy nem volt hűtővíz azért ültünk jégcsaposan az autóban és ezért fagyott a saját leheletünk az ablakra de úgy, hogy nem láttunk ki egyáltalán.
Feltöltötte aztán el kezdte szerelni a fújót is.
Otthon ebédeltünk, Anyu csinált minden félét, aztán megjöttek a tesómék és a gyerekek egész délután játszottak.
Boldi igaz barátra lelt: Tibi mellé heveredett és együtt nézték a tévét, Boldi még bőrözött is és nem mozdult Tibi mellől amíg nem volt muszáj. Nagyon édes volt.
(Mostanában Boldi béget, mindenre Beee-vel válaszol, ha igen ha nem a válasz.)

Megnéztük Anyu üzletét, aztán elkészült az autónk, kaptunk bele ajándékba egy nagyon szuper vadiúj rádiót ajándékba.
Este haza indultunk, nagyon jó meleg volt az autóban és szólt a zene az új rádióból.
Nagyon komfortos lett az autónk, nagyon jó, hogy elférünk és tudunk együtt utazni így, hogy nem fagyunk meg, hát csodálatos!

Simi rosszul lett mire haza értünk, kicsit beteg, a többiek is nagyon nehezen aludtak el itthon, mindenki zokogott egy kicsit nagyon elfáradtak és nagyon jól érezték magukat Anyunál (aki a nagymama de nekik csak Tandzsi).

Vasárnap kipihentük az utazást, a sok élményt, Simivel itthon maradtam mert még mindig nincs jól a pocakja, a többiek meg lementek Berci szüleihez ebédelni.
Nimród egész héten a Nagypapát emlegette, hogy vele fog főzni. Ez neki állandó program már egy ideje, biztos pont az életében. Ezt csak ő csinálja az unokák közül, ettől különleges neki a vasárnap.