A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. március 28., péntek

Influenza még mindig

Most én vagyok a legrosszabbul. Augmentin duot kaptam. Asztamtikus hörgés, bronchitis, ha ettől nem múlik el, megyek a tüdőgondozóba (mondta a háziorvos). Ezenkívül még van néhány rejtélyes kóróm amit most itt nem részletezek de azok se látszanak megoldódni....

A fiúk úgy ahogy megvannak, színes takonnyal, köhögéssel de talán már nem fognak vissza esni. 2. ovi mentes hét után már elég brutál a helyzet itthon. Borzasztó vadak jaj rohangálnak a lakásban, vadulnak a játszótéren, az utcán, nem bírnak magukkal. Az a kert...az nagyon kéne.
 Akinek van sok sok fiú gyereke, írja meg nekem, hogy hogy lehet kezelni szépen, jól, okosan úgy, hogy én se veszítsem el a fejemet! Mert ez az állandó fegyelmezés meg "leállítás" már nekem is nagyon fárasztó.
Van valakinek sok fiú gyereke? Mindig ilyen nehéz lesz velük???

Domika hörög, ma levittem az orvoshoz mert jön a hétvége. Nagyon köhög éjszaka, percekig nem bír leállni, emiatt nem sokat alszunk ő sem, én sem. Láza nincs, ennek még örülhetek. Most kaptunk inhalátoros gyógyszert hátha levonul a tüdejéről és nem lesz rosszabb.

Nagyon be vagyunk támadva. Nem is tudom hogy mondjam. Nem adják ingyen az 5 gyereket. Már már az őrület határán vagyok de még nem teljesen mert valahogy mindig vissza rázódom, ha reggel lesz, vagy haza jön Berci. De úgy várom, hogy megnőjjenek! Tudom akkor lesz más baj de nem érdekel, na meg én sem leszek már fiatalabb de most ez sem. Ha már annyival jobb lesz, hogy nem kell egy nátha miatt mindenkinek az életéért aggódnom akkor már előrébb leszek.
Mondjuk nekem sem ártana helyre jönnöm mert így nem lehet helytállni.

5-6-7-8 és még több gyerekesek! Hogy lehet ezt bírni?
Írjatok!