A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. szeptember 10., szombat

Jó Boldi és beteg tesók

Vannak jobb órák és vannak nagyon nehezek. 
Olyan itt nálunk mint egy kis bölcsőde csak sokkal több a tennivalónk mert a dadusoknak legalább nem kell főznie és takarítani na meg teregetni.

Boldi nagyon jó baba, volt olyan éjszaka amikor este 10-től hajnali 4-ig aludt, tegnap éjféltől pedig reggel 5-ig csend volt. Simi is jó alvó volt, de Boldi mindenkin túl tesz ezzel az elszánt pihenéssel. 
Szerencsére jól fejlődik, gyönyörűen forgatja a fejét, felriad a hirtelen zajra, mostmár az anyatejes pelusa is illatozó és amikor ébren van nem szeret kimaradni semmiből, nem hagyja, hogy nélküle üljön asztalhoz a család - és ez így van rendjén.
Szeret nagyobb adagot aludni és mikor ébren van akkor többször enni, ez nekünk teljesen jó.
Kezd hurkásodni a lába, üvölt  fürdetésnél és nagyon finom illata van. 
Tiszta baba, nem bukik, nem kakil ki a pelusból, szépen szopizik.
Szőke a szempillája és a szemöldöke, pici kerek az orra. 
Szépséges Királyfi.

Nehéz volt a csütörtök péntek ezzel a ronda vírussal. 
Fájt a szívem, hogy a gyerekeket távol kellett tartani, mindig mondani nekik, hogy nem szabad a babához nyúlni, mindenkinek rosszul esett, megsértődtek de hát mondta az orvos, hogy nagyon vigyázzunk a kicsire. Persze nem lehet eléggé vigyázni ennyi kicsinél, de hát megpróbáltuk...
Kori még nem nagyon tud enni, Simi már jól van csak a talpa pöttyös még (ez is a vírustól).
Egyenlőre Nino nem tűnik vírusosnak, nagyon jó az étvágya, sokat eszik de a hasmenése még mindig nem múlt el úgyhogy ő is távoltartandó (szegény, az is lehet, hogy az éppen 4 kibújó fogától van az egész).


Ma itt volt a Nagymama, főztünk ebédet (borsó leves, túró gombóc), Berci pedig dolgozott az újságnak csak 2 körül került elő.
Nem tudtunk nagyon örülni ennek az 1  hét apai szabadságnak, alig volt itthon és volt egy csomó munkája még így is. Esténként viszont jó, hogy volt mert a fürdetés-vacsora program elég hosszadalmas és fárasztó a nagyobbakkal. Az esti filmeknek pedig csak ő látta a végét, én kidőltem az első félóra után (azért megpróbáltuk).





 
 

1 megjegyzés:

  1. Remélem, az anyatej megvédi a legkisebbet az összes vírustól. Gyógyuljanak a cseppek, és sok sok erőt a holnaphoz meg a jövő héthez. Remélem adódik valami segítséged. Az Otthon segítünk alapítványt is nyugodtan megkeresheted, azt hiszem, pont ilyen esetekre találták ki! Egy ismerősömnél volt kint párszor egy önkéntes, nagyon sokat segített neki.

    VálaszTörlés