A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. szeptember 14., szerda

Elindult a hét

Kevés az energiám, még kevesebb az időm de azért mégis írni kéne, hogy megörökítsem ezeknek a gyorsan múló napoknak az eseményeit.

Hétvégén a gyerekek zsúrba mentek. Berci testvérének  a legnagyobb fia, Sebi töltötte be a negyedik életévét. Ezen alkalomból gyűlt össze a család a Labanc utcai kertben egy nagy ünneplésre. Mi Boldival itthon voltunk, de szép ruhában egy mese könyvvel bocsátottuk útnak az ünneplőket.

 e



Hétfőn gyógyultnak nyilvánítottuk őket és kezdődhetett megint az ovizás. 
Simikém kezd rájönni, hogy ennek a fele sem tréfa, minden nap oviba kell menni és nem tetszését hangos zokogással fejezi ki apukájának minden reggel (állítólag ma egy kicsit halkabb volt már). A depresszió csak addig tart amíg Berci ott van ("Apa, veled akarok lenni!") mikor elindul a nap akkor már nincs sírás csak Farkas Kata meg Ágoston és Vince - és ez jó.
A bent alvással sincs gond és mindig van aki haza hozza őket, nekem nem kell még kimozdulnom szerencsére, nem vagyok még elég erős, hogy az összes gyereket ide-oda pakoljam.
Ebédet is kapunk, Berci testvére és a szülei ellátnak minket hétközben.


A Kedd nagy nap volt. 
Nimród végre megkapta a 18 hónapos oltást, Anyu vitte le a rendelőbe, volt egy kis sírás és sértődés de hős volt ez a kis Nino, csak este nem akart megnyugodni és elaludni, az éjszaka viszont nyugodtan telt.

Simit haza hozta Anyu ebéd után, Kori pedig ment az ovival úszni. 
A Sportba járnak a Margitszigetre, Kori tegnap volt először és imádta. Rengeteget mesélt, hogy a buszon volt macskás meg egeres mese (Tom és Jerry) és hogy az uszoda ott van a templomunk közelében, és, hogy az úszószemüvegben látta a tanítónéni lábát a víz alatt és, hogy rengetegszer beugrott a medencébe és, hogy szivaccsal úsztak. 
Nincs benne félelem, imádja a vizet, ugrik, pancsol, lelkes, nagyon - nagyon örülök! 
Simi majd csak jövőre megy, ő nehezebb eset.

Boldizsár pedig alszik éjjel és nappal, még mindig mellettem, hogy a többieket ne zavarjuk. Késő esti (9-10) etetés után csak hajnalban kel (4-5) de akkor gyakrabban eszik - reggelig.
Nagyon erősnek tűnik, ha hasra teszem azonnal emelgeti a fejét.







Péter unokatestvérem jött kedden délután és levitte játszani a nagyobbakat. Péter nagyon sokat segített mikor feküdnöm kellett 9 hetes Pöttyel és utána is szívesen jött mikor hívtam. Keddenként ő fog jönni amikor csak tud. Szereti őket és az egyetem mellett megteheti.

A hónap képe: Péter a legkisebbel, háttérben az összes többi.




Kedden Anyu is megszeretgette Boldikát.




Megjegyzem én is sokat változtam az évek alatt, Korit hetekig nem adtam senkinek a kezébe nehogy baja legyen. A féltés még mindig bennem van az elzárkózás már kevésbé.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése