A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. január 5., szerda

A fiúkat kezelem

Az ovi első éve nem csak sok élményt hozott Kori életébe de sok vírust is csempészett az otthonunkba. Simi több hete köhög még mindig várom a pillanatot, hogy abbahagyja de elég makacs, kitartó, felszakadó de reszelős. Nagyon rossz hallgatni. Láza nincs, a kedve jó, eszik iszik nem néz ki betegnek de makacs ez a köhögés nem akar elmúlni.

Nimród csütörtök óta antibiotikumot szed, mindenféle ronda színű váladékcsorgás miatt. Ő az ágyban köhög, napközben játéknál kevesebbet hurutosan. Napi 3-szor inhalátorra csatlakoztatom attól szakad fel rendesen.
Végre elfogadja a cumisüveget és teázgat lelkesen!

A fiúkkal elég nyugis a délelőttünk, bár Simi egyfolytában velem akar játszani. Hiányzik neki Kori bár össze vissza van karmolva az arcocskája mert hazafelé a kocsiban azért jól "megszeretgetik" egymást (bepótolják amit nem töltöttek együtt, Simi tényleg csupa seb).

Nimród jön, megy négykézláb a lakásban és vizsgálódik, tanul, kóstol, kiszolgálja magát (ma egy falat play doh-val) és nagyon édesen kacarászik.
Ijesztően jó az étvágya még az én főztömet is befalja ami tényleg elég szokatlan mert a testvéri nem voltak oda érte.
Duplózik ami megint csak extra fejlettségre és a harmadikok sorsára utal Koriék ilyenkor a puha könyvek iránt érdeklődtek.
Rombol persze, de próbál összeilleszteni és sikít ha valamit elvesznek tőle (jogos!).
Berci odáig van érte, most kerültek igazán közel egymáshoz az első 6 hónap nem volt olyan gyümölcsöző mint az elmúlt pár hét.

Jól vagyunk, gyógyulgatunk majd újra beleesünk és a jövőn törjük a fejünket.
Berci e hónapban lesz 30 éves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése