A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2011. január 5., szerda

Kori barátnős napja

Kori hétfő óta megint oviba jár. Reggelente azért van egy kis pityergés néha nyavalygás de délután amikor megyek érte, fülig ér a szája és még meg is kérdezi miért mentem olyan korán.
Ma hosszabban pihenhettünk délután (Simi alvásigénye is tombolhatott mivel neki sokszor a 3 óra is kevés) mivel Anita vállalata, hogy a sajátjával együtt az én lányomat is elviszi magukhoz, hogy a lányok végre játszhassanak egy nagyot.
Tegnap ugyanis Virág és Kori megbeszélték, hogy majd mennek egymáshoz, majd mikor kiderült, hogy nem elég, hogy ők ketten egyeztetnek a szülőket is be kell avatni nagy volt a csalódás.

Anitát hívtam délután a lányok, "koktéloztak, szívószállal iszogattak, lovaztak, állatoztak, játszottak, eszmét cseréltek és csacsogtak be nem állat a szájuk Anita elmondása szerint. Nagyon édesek lehettek, szeretem amikor Virággal játszanak, tényleg nagyon édes lánykák.
Éjszakára cseréltek állatot, Kori egy fekete lovat hagyott ott és elhozott egy fehéret (holnap természetesen visszacserélik).

Itthon egész este Virágékról beszélt, de azért megemlítette, hogy milyen jó, hogy az Angyalok olyan szépeket hoztak neki amiket szeretett volna.

Jó, hogy van barátnője.
Jó, hogy Virág az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése