A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2014. november 25., kedd

Költözés

A jó hír, hogy van hova mennünk, a rossz az, hogy csak 49 négyzetméter. 160 helyett viszont már csak 120 a hitel havonta ugyhogy egyszer ennek is vége lesz mint mindennek. A kesergés helyett most hálával és szeretettel van tele a szívem jótevőink iránt akik szép, meleg otthont biztosítottak egyre gyarapodó családunknak. Nem tudom mi lesz és hogyan, sok-sok pénz nélkül lakáshelyzetünk nem fog megoldódni úgyhogy imádkozunk és marad a hitünk meg a csoda ami nyilván még várat magára de annyiszor megtörtént már velünk, hogy most is lesz valami ebben biztosak vagyunk. Talán nem kertes, talán nem túl nagy talán marad a kicsi, de bízom benne, hogy békességben és szeretetben fogunk élni ott is vagy akárhol.
Február a határidőnk, karácsonykor pakolunk.

Hétvégén anyuéknál voltunk. Kis őszi elutazás volt, sok finom ennivalóval, pihenéssel. Sétáltunk a tónál, kávéztunk a strandon, Bercivel beszélgettünk végre és nem szomorkodtunk mert minden szép és jó volt. Anyu nagyon sokat fáradozott értünk pedig még fáradékony a műtét miatt de főzött ránk mindent kaptunk. Este 3d -t néztünk, éjjel meg elviseltük Domika nem alvását mert a sírásban nagyon jó...
Nimród megköszönte a nyaralást, Boldi pedig mindenképp maradni akart mert Tibi az ő barátja. Kori Simi regenerálódott és feltöltődtek mert már nagyon fáradtak, kimerültek voltak a sulitól.

Múlt héten rátaláltam egy sóbarlangra oda vittem Domit mert köhögött, aztán Korit és Simit meg Boldit pénteken, ma megint csak Domit és Korit. Igazi relax meg nyugalom és talán valamit segít is a légúti bajokon.

1 év után megint eljutottunk végre moziba Bercivel kettesben, köszönet Editnek aki bevállalja az 5 picit estére és anyunak aki találta nekünk őt és finanszírozza a segítséget.

Boldival az oviban voltak gondok. Nehéz vele, olykor semmit nem akar pedig mindent tud és okos is csak anyahiányos ugyhogy kap majd néha szabadnapot amit velem tölthet. Egy ilyen nap után olyan volt mintha kicserélték volna.

Domi egy cukorfalatka, édes vicces megennivaló de a szopizásról nem akar lemondani pedig már nagyon szeretném. Pár nap múlva 1 éves lesz és nagyon örülök, hogy eljött ez az idő. Már kibirom a napot délutáni alvás nélkül ( mármint én képes vagyok fent maradni egész nap) és igaz ami igaz nagyon szeretem, hogy csak egy gyerek van itthon délelőtt.

Elöttünk egy téli költözés mögöttünk pedig sok-sok próbatétel és győztes kimenetel.
Most sem lehet másképp....
Jöjjön az Advent!

2 megjegyzés:

  1. Csodálatosan pozitív emberek vagytok, és örülök hogy találtatok megoldást. Fogalmam sincs, hogy merre éltek az országban, és mivel foglalkoztok de ház ügyben érdemes körülnézni felénk is.Röszkén élünk, 15 km-re Szegedtől, rengeteg az eladó ház és most ahogy végignézem, sok a kifejezetten olcsó ingatlan , pedig jó hely, jó kis falu, nyugis, saját szép iskolával, ovival, bölcsivel, és még az oviban van sószobánk is! :)

    VálaszTörlés
  2. Ölellek Orsi!

    Kitartás a költözéshez, és hit, remény a továbblépéshez! ♥

    Ahogy Wass Albert is mondja: "A szeretet és a békesség, fiam, a legkisebb kunyhóban is elfér.Nem mindég a nagy házakban élnek boldog emberek..."

    VálaszTörlés