A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. június 14., hétfő

Csopak II.

2.nap
Szombaton Simike még mindig a lázzal küzdött, gyenge volt és a naptól is menteni kellett úgyhogy csak este merészkedtünk ki az árnyékos kertből.

Délelőtt 11-től este 7-ig Berci megcsinálta a kert legsötétebb zugát, kigyomlálta, eltűntette a töménytelen mennyiségű gazt így legalább 5 négyzetméterrel megnőtt a telekterület. Nagyon elfáradt, a keze is sebes lett de nagyon szép munkát végzett, hasznos terület került elő amit vagy veteményesnek vagy egy kis faháznak fogunk szentelni.

A délutáni kerti babamedencés pancsikolás után Kori hasonló lelkesedéssel köszöntötte a Balatont mint előző nap. Berohant, ki sem lehetett szedni amig be nem lilult a szája, akkor viszont muszáj volt elhagynia a finom hűsítő Balatont.
Simi a vízzel még mindig nem érintkezhetett de a Mentőcsónakon kivárta a sorát, ekkor Nagy apukája a nyakába vette és úgy sétáltak fel-alá a sekély vízben.




Apa nélkül játszótereztünk egy kicsit a vadiúj szerkezeteken (Ő addig el ment a jól megérdemelt úszására) majd miután mindenki kellőképpen elfáradt, vissza jöttünk a házhoz. Gyors fürdetés, vacsora, mese és Simi inhalátoros programja után az előző estéhez hasonlóan mindhárom gyerek nagyon hamar elaludt.

A felnőttek búzasörözéssel zárták az esti programot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése