A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2010. február 12., péntek

Vadaspark


Berci, Kori, és Simi ma elmentek a Vadasparkba, hogy addig ki tudjam pihenni az éjszakai virrasztás fáradalmait. Ma reggelre is nagy hó esett le úgyhogy gondoltam jó kaland lesz (amióta Berci megépítette házunk elé a fantasztikus hókunyhót azóta nem nagyon jutottak messzebbre - csak nagypapáékhoz - egyébként minden nap itt tettek vettek a ház előtt, együtt csinosítgatták a szép hóotthont).
Simike apa karjaiban érkezett haza mély álomba zuhanva, a kifáraszthatatlan Korikánk viszont élményekkel megpakolva izgatottan rontott be a lakásba és kezdte mesélni a nagy kalandot. Kiderült, hogy rajtuk és az állatgondozókon kívül senki nem volt viszont az állatok nagyon örültek nekik, főleg a medve pár akik február 1-én költöztek be a budakeszi Vadasparkba. Erős apa szánkóval húzta a gyerekeket hegyen völgyön át (a lejtőn még ő is felült és együtt csúsztak le - jaj de kár, hogy nem lehettem ott!).
Láttak muflont, őzgidát, szarvast, bölény családot, sast, rókát és még hollót is (aki állítólag azt mondta, hogy: "anyu") - milyen kedves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése