A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2016. augusztus 14., vasárnap

Otthonra vàrva - Csopak 2016

Idèn Berci nèlkül nyaralunk ugyhogy egy rèszünk otthon maradt...
Nagyon hiànyzik de azzal, hogy itt vagyunk - leköltöztünk - levettünk a vàllàról egy terhet. Vagyis pontosabban Nagypapa es Nagymama mert sajàt kènyelmüket feladva nyaraltatnak minket immàr harmadik hete. Hajózàs, finom ètelelek, kerti jatèkok, strandolàs, sokminden jóban van rèszünk. Berci eddig kètszer jött le egy-egy napra ès azok csodàsan varàzslatosan teltek. A gyerekek köszöntöttek minket, ujjongtak, hogy itt van Apa :strandoltunk ,vizibicikliztünk, megneztuk a Kungfupanda 3-at ès rengeteget nevettünk. Szeretetben telt az a kis nyaralàs ami idèn hetünknek jutott.
Berci emberfeletti módon csinàlja a hàzat. Ezer olimpiai aranynàl is többet èr nekünk az erőfeszítèse ès kitartàsa. Szeretnènk vele lenni de nem tudunk. Imàdkozunk az anyagiakèrt, hogy legyen valahogy mert nagyon el vagyunk csúszva. Nimrod a Tündi Zolika köszöntős ajàndèkravalót a hàzba szànta ezzel a gesztussal plusz tàmogatàs jött mèg az ősöktől, Berci szülei is tàmogatnak ès Ati papa is rengeteget dolgozik a hàznàl. Berci sógora az èpìtèsz ő is mindent megtesz èrtünk, csinàlt falèpcsőt ès amikor tud jön ő is segìteni.
Közel se lesz kèsz, majd aprànkènt, egy konyhaszekrény, egy szobaajto meg ilyenek. De màr csupa szeretet mert a gyerekek annyira vàrjàk ès imàdkoznak èrte, hogy nagyon!!!!!
Èn szètizgulom magam mert talàn napok kèrdése ès elkezdünk àtcuccolni. Nèzem mit tudunk olcson honnan megszerezni, Bercivel ìgy talàljuk ki közösen milyen legyen belülröl: mondja mi kell èn kinèzem telefonon beszèlünk az àruházba egyeztetünk, megveszi, örülünk, rohan tovàbb.

A gyerekeknek meg jobbnàl jobb ötleteik vannak, hogy honnan szerezzünk mèg pènzt. Nimrod mindent vitt amikor azt mondta: -MAJD BEÀLLOK BALETTOSNAK!, Kori a rejtvènyfönyeremènyre gyúr, Simi lemond a legorol ha megnyeri helyette pénzt kèr a hàzra. Nimròd talàlt 20 forintot ès rohant hozzàm teljesen komolyan :-Anya! A hàzra!..

Hàt így vàrakozunk mi: "Apa kis csalàdja".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése