A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. május 27., szerda

Fèlelmeim

Tudom, hagyjam abba.
De hát olyan nehèz úgy letennèm az összes terhet de nem megy.
Nem tudom mikor nagy a baj ès mikor ijesztgetès úgy látszik keresztem, hogy nem szabadulok az egèszsègügytől sem èn se a gyerekek.
Mert bar amióta lekvározunk nincs annyi betegsèg sőt elenyèsző, azèrt kórok vannak meg ijesztgetès bőven főleg a legkisebbnèl ès nem akarom nem akarom nem akarom!
Szeretnèm hinni hogy Dominak csak átmeneti laktozèrzèkenysège van szeretnèm hinni hogy csak valami virus vagy jön a foga szeretnèm hinni hogy nem ètelallergiás szeretnèm hinni hogy semmit nem kell tennem ès egyszercsak rendeződik az a nyákos kaki ami már kisèrt minket egy ideje vagyis hol kisèrt hol nyoma sincs.
De nem megy mert nyomaszt ès olyan egyedül vagyok a nyomasztásommal hogy nagyon. Mert kèt babával már megjártam a gasztrot hála Istennek teljesen feleslegesen de ugy faj hogy harmadszorra is oda kell vánszorognom ès adja Isten hogy megint teljesen feleslegesen.
Utálom ezt az èrzèst ezt a szorongást hogy van e baja vagy csak sok egybeesès miatt kell megint orvoshoz vinnem.
Talán csak fèlek hogy kiderül valami szörnyűsèg vagy csak elegem van a felesleges körökből vagy csak a kivizsgálásokból vagy csak nem látok rajta semmi rosszat az időnkènti rossz kakin kivül vagy csak megártott a 8 èv itthon de ugyis az lesz hogy viszem mert addig nem nyugszom mig nem mondanak valamit mert èn már csak ilyen vagyok sajnos.

5 megjegyzés:

  1. Drága Orsi, drukkolok, hogy feleslegesen tegyétek meg azokat a köröket... Ölellek!

    VálaszTörlés
  2. Drága Orsi, nálunk a nagyobbik kisfiunk glutén-, tej(fehérje)- és tojásallergiás, hozzá sem érhet semmihez, ami ilyet tartalmaz. A férjem laktózos, és titkon arról álmodozom, bárcsak Lóci is "csak" laktózos lenne, az olyan egyszerű...:) Persze, tudom, sovány vigasz, és attól még, h nekem ebben rosszabb, nem lesz Neked jobb... De hátha mégis. És ha kell, szólj, tudok ajánlani több jó gyerekgasztrót is! De mindezzel együtt is remélem, Nálatok nem lesz semmi. Ölellek! Hanna

    VálaszTörlés
  3. Drága Orsi, nálunk a nagyobbik kisfiunk glutén-, tej(fehérje)- és tojásallergiás, hozzá sem érhet semmihez, ami ilyet tartalmaz. A férjem laktózos, és titkon arról álmodozom, bárcsak Lóci is "csak" laktózos lenne, az olyan egyszerű...:) Persze, tudom, sovány vigasz, és attól még, h nekem ebben rosszabb, nem lesz Neked jobb... De hátha mégis. És ha kell, szólj, tudok ajánlani több jó gyerekgasztrót is! De mindezzel együtt is remélem, Nálatok nem lesz semmi. Ölellek! Hanna

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Mekkora volt a fiad amikor kiderült? A vèr nem mindig mutatja ki. Sajnálom, kitartás a diètához.nagyon nehèz lehet. Majd meglátjuk nalunk mi van.

    VálaszTörlés