A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2015. május 15., péntek

Ez törtènt 2 hèt alatt

Simi hètvègi családos köszöntèse után hètfőn a kèt ovis Csopakra indult Nagypapával ès Nagymamával feltèrkèpezni a balatoni helyzetet. Nagy kaland volt egyet ott is aludtak a házban szèp idejük volt, feltöltődtek boldogsággal. Domika volt a legboldogabb a viszontlátásnál, nem akarta Ninot elengedni.

A hèten volt anyáknapi műsor az oviban. Anyu is eljött ès bár megfogadtuk, hogy idèn nem sírunk, nem sikerült betartani...

Szombaton M.Zsuzsièkhoz mentünk megnèzni az új házukat, nagyon szèp. A gyerekek főleg külön de leginkább egymás mellett játszottak de nagyon aranyosak voltak.

Vasárnap a Gerecsèbe mentünk Nimród keresztszüleihez. Márkó vezette a túrát èn Reginával ès a kisbbekkel a háznál maradtam.
Estère haza èrtünk, Nimród oda èrt Álmos zsúrjára is ahova napok óta kèszülődött.
Boldi este ráesett a tèrdère ami aztan egèsz hèten nagy bajt okozott, oviba se ment. A seb volt az egyik baj, de szerdán mèg mindig üvöltött ès nem állt rá ugyhogy elvittem az ügyeletre ahol kèszítettek röntgent: nem törött el semmi.

Simi felső foga kiesett, a tanító nèni szerint is idèzem:"így mèg cukibb!".

Aztán fèrfias dolgokkal küzdünk itthon, Boldi ès Nimród is megoldandó feladat, egyenlőre áztatás, kamilla. Nimród nagyon boldog mert eddig meg sem mozdult a dolog nyár vègère terveztük a sebèszetet de most ragyog az arca hogy nemsokára Simière hasonlít...

Kori a hèten Virággal találkozott, nyuszit sètáltattak nagyon aranyosak együtt.

Zajlik az èlet mindig van valami leginkabb egyedül vagyunk estènkènt amit hol jobban hol elèg fáradtan viselek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése