A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2013. május 18., szombat

Képes beszémoló május eleje I.

El vagyok maradva képekkel és beszámolókkal.
De csak mert olyan rövid egy nap és erre mostanában nem jut időm a sok más mellett.

Egyenlőre nem költözünk nem tudjuk meddig de marad ez a szállásunk. A következő meg remélhetőleg már kertes lesz, mert a gyerekeknek az kell. Ha a városban élnénk nem érezném szükségét, ott az van de itt Keszin egyszerűen hív minket a zöld az egész napos zöld, hogy kint legyenek ha nem is egész éjjel de legalább nappal. Csodával sikerülhet, saját erőnkből biztosan nem de él a remény, hogy el jön ami időnk ez ügyben...Hála érte, hogy még itt lehetünk mert itt elférünk nagyon kényelmesen egy szavam sem lehet....

Ovis Anyák napja május 2-án volt. Simi még itthon lábadozott az esés után, Kori és Ninó pedig énekeltek nekem az óvoda udvarán.

A templomi Anyák napján csak Korit vittem, Ninó köhögött és aludt itthon, Siminek pedig törött volt a feje. Azóta gyönyörűen beforrt a seb, a szeme is helyre állt és kapott egy bukósisakot bár gondolom ezután nem lesz rá szükség...




Olyan nagy lett hirtelen ez a lány. Szeptemberben megy iskolába, bejutottunk a top tanító nénihez, Dóri nénihez aki egy nagyon jó értelemben vet erős, értelmiségi osztályt fog vinni. Nagyon örülök, jól döntöttünk, lesz egy-két ismerős és Kori biztos, hogy szeretni fogja Dóri nénit (reméljük az iskolát is).

Ati papáéknál is voltunk Gödöllőn. Egy kis kert azért itt is van de a gyerekeknek teljesen mindegy annyira boldogok Ati papáéknál (bárhol is laknak), hogy még haza sem érünk már kérdezik, hogy mikor megyünk újra. Nimród különösen ragaszkodik, ő tervez Ati papával egy közös főzést a közel jövőben.

Ajándékért jelentkeznek
 Sakk meccs a keresztlányommal
 "Szeretlek Ati papa!"
 Tortaevő befészkelők


  A 6 unoka

Kori Simi Nino Bódi
Romantika Juci mamával








Aztán hétfőtől Simi újra ovis lett, és jöttek a kompassiós lányok. Takarítottak, meséltek, mosogattak, rendet raktak és közben nevetgéltünk pletykálkodtunk mert azért azt is kell. Ebéd után mentek el minden nap, 3 napig tartott a "szolgálat". Nagyon örültek, hogy engem választottak.
Lencsi és Eperke



Aztán volt még 3 említésre méltó esemény de ez már egy következő képes beszámoló lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése