A nagy Nagy család

A nagy Nagy család
A nagy Nagy család

2012. január 6., péntek

4 hónapos a névnapos Bódi

Boldi még tavaly 28-án betöltötte a 4 hónapot. Ma pedig névnapja van.
Régóta készül ez a bejegyzés mert sok minden változott nálunk Boldika cseperedésével, mégis nehéz neki látni leírni minden változást.

Boldi sokat eszik és szépen, alvás terén viszont sok minden más. Nehezebben alszik el mint eddig, főleg este és már nagyon megsértődik ha egyedül kell elaludnia. Általában fel is adom a küzdelmet és a segítségére sietek, nem szeretem ha sír, nincs itt az ideje, hogy rendre szoktassam. Ha engem akar hát legyen mert egyébként olyan rendes kis fiúcska.
Általában 3-at alszik napközben, 2 kicsit, egy nagyot és többnyire egybe esik a nagyok alvásával úgyhogy egy szavam se lehet.
Esténként is elszenderedik 8 körül ezért van, hogy este 11-kor még fent van és nem tetszik neki ha az ágyában egyedül kell nézelődnie. Kihozzuk magunkhoz amikor filmet nézünk Bercivel.
Berci tegnap előtt este mutogatott neki egy játékot és szomorúan mondta, hogy miért nem nyúl utána. Aztán tegnap este egy markolót tartott neki és olyannyira utána nyúlt, hogy már a kerekeit is megpörgette és a markoló részét is a szájába vette (aztán sírt mert megijedt).


Ha egyedül fekszik az ágyon és sírdogál, Kori Simi és Nino is megnevetteti. Ugyanannyira tud nekik örülni mint nekem. Bercit csodálva nézi, gagyog neki amíg rá nem néz - Apa csak egy van-.
Rengeteget nevet és nagyon dühös, hogy még nem tud/akar megfordulni. Hason hamar dühös lesz pedig már nagyon kevés kellene az átforduláshoz. Kezével lábával mint egy bogárka kapálódzik és mindenkibe belemarkol aki felveszi (elkapja a ruháját, a karját, a nyakát - mindegy csak csípjen).
Az illata mesésen finom de hát ezt mondanom sem kell.


Most viszont nagyon náthás, köhög és szörcsög úgyhogy napi négyszer a felhőcske gépen inhalálunk emiatt nagyon mérges. Hajnali 4 körül felkel és nem tud vissza aludni a náthától ami kicsit bosszantó de kibírható teher.


Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan bejegyzés amiben nem (csak) panaszkodom de azt hiszem amíg nem jönnek az első fogak ez egy elég kellemes időszak.


Karácsonyra kapott a Dédszülőktől Tünditől és Zolikától egy rózsaszínű malackát akivel közelebbi barátságba került.
Boldi egy rendes, kedves, mosolygós fiatalember csiklandós combokkal.
Imádom.







2 megjegyzés:

  1. Azt kihagytad, hogy gyönyörű :)
    Nekünk az éjszakai nátháknál és köhögéseknél rengeteget segít a baby illetve kinder luuf nevű balzsamok. Megnéztem, már 3 hós kortól használható.
    http://www.pirulapatika.hu/000004015/betegtajekoztato/baby_luuf_balzsam

    VálaszTörlés